Ons Adres

Nieuwe Markt 3C
5401 HC
Uden
Inloopspreekuur: maandag 19:30-21:00 uur
bestuur@wetswinkel-uden.nl

Juridisch advies

Inloopspreekuur

Op maandagavond tussen 19:30 en 21:00 kunt u langskomen tijdens het inloopspreekuur. U hoeft hiervoor van tevoren geen afspraak te maken.
Nadat u heeft aangebeld, kunt u plaatsnemen in onze wachtruimte. Wanneer u aan de beurt bent, wordt u ontvangen door twee medewerkers die uw zaak in behandeling zullen nemen. Als u bij ons langskomt, is het belangrijk relevante stukken (bijvoorbeeld: brieven, formulieren en arbeidsovereenkomsten) mee te nemen naar het spreekuur.

Online juridisch advies

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens het inloopspreekuur? Dan verstrekken wij graag online juridisch advies aan u. Wanneer u uw gegevens in onderstaand contactformulier invult, zal één van onze medewerkers uw vraag binnen 7 dagen beantwoorden. Hiervoor hebben wij uw e-mailadres nodig. Zonder e-mailadres is het voor ons niet mogelijk om een advies toe te sturen. Omdat de subsidieverleners van de wetswinkel verlangen dat wij jaarlijks een overzicht geven van de postcodegebieden waar de cliënten van de wetswinkel vandaan komen, dient u tevens uw woonplaats in te vullen. Deze gegevens worden geanonimiseerd en vertrouwelijk behandeld. Uw overige gegevens en uw beschrijving van de zaak zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Woonplaats:

Beschrijving van de zaak: